Biografie

BIOGRAFIE

Rosa van der Vijver komt uit een creatief gezin. Als kind was ze altijd bezig met zingen, dansen en tekenen. Ze studeerde een aantal jaren aan dansacademie Lucia Marthas Institute for Performing Arts.

Van haar vader Gert van der Vijver, ook wel bekend als de Zandtovenaar, heeft zij de fijne kneepjes van het zandschilderen geleerd.

Sinds begin 2015 is zij zelf fulltime bezig met zandschilderen. Vorig jaar deed ze voor de derde keer mee met Kerst met de Zandtovenaar. Ook stond zij tijdens de Christmas show in de Ziggodome samen met Edsilia Rombley en O'g3ne en tijdens de EO-Jongerendag 2016 in de Gelredome. In november 2016 is Rosa afgereisd naar Luxemburg voor de stichting "Make A Wish". Hier mocht ze het ontstaan van de stichting in beeld brengen. Verder heeft Rosa voor bedrijven, kerken en stichtingen opgetreden als AFAS, Rijkswaterstaat, Smith & Nephew, de Hartstichting, golfclub The Duke, Het Waddencentrum, Nederland Zingt, de Lentetuin en vele andere.

Nieuw!

De Zandprinses heeft in samenwerking met de Imena Foundation het prentenboek "Huis van Niks" gelanceerd. De opbrengst gaat volledig naar projecten in Zambia en Zuid-Sudan. Check de link hieronder voor bestellen en meer informatie.