Muzikale Zandverhalen

Muzikale Zandverhalen

Een magische combinatie van zang & zandkunst

Sera van der Vijver


Sera van der Vijver, het zusje van Rosa, studeert momenteel aan het Conservatorium ArtEZ in Zwolle in de richting Jazz&Pop. Sera heeft al haar hele leven instrumenten bespeeld en schrijft veel eigen nummers. Daarnaast treedt ze regelmatig op met haar eigen band “SERA”, die momenteel te beluisteren zijn op spotify

Rosa van der vijver


Rosa van der Vijver is de dochter van de bekende Zandkunstenaar, Gert van der Vijver. In 2013 treedt ze voor het eerst in de voetsporen van haar vader, als ze samen met hem schittert in de tv special “Kerst met de Zandtovenaar”. Inmiddels timmert ze zowel in binnen- als buitenland behoorlijk aan de weg als “De Zandprinses”.

Kars Huijink


Kars Huijink is in 2018 afgestudeerd aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts en treedt al sinds het begin van zijn opleiding op als uitvoerend artiest in diverse grote producties in zowel binnen als buitenland.Sinds kort is de Zandprinses ook te boeken in samenwerking met Kars Huijink en Sera van der Vijver onder de naam 'Muzikale Zandverhalen.' Op maat gemaakte zandtekeningen worden hierbij versterkt door driestemmige zang van Rosa, Kars en Sera. In overleg kan het concept van de tekeningen en de keuze van de nummers worden bepaald. Muzikale Zandverhalen verzorgt een onvergetelijk spektakel; een magisch schouwspel tussen licht en donker, waarbij humor, ontroering en verwondering centraal staan. 

Contact

Muzikale Zandverhalen